Нели Йотова

Odesa Pasaj

Радвам се, че четете това и съм благодарна, че сте тук. Имате една искрена и вдъхновяваща усмивка от мен ;-))

Още една благодарност към съдбата, че имам възможност да пътувам и да виждам, какво и как са сътворили хората, какво ги интересува и колко са различни или еднакви с нас.

Задоволявам безумно гладното си (направо си е лакомо) любопитство към света и хората с всяко едно пътуване, било то близо или далеч. Много и навсякъде са ми интересни хората, техните реакции и настроения.

За мен пътуването е форма на живот !

Дълго време исках да направя тази стъпка да споделя в интернет пространството преживяванията си и чувствата, които изпитвам от всяко пътуване и среща с хора. Гледах хубави, разумни, красиви, популярни добре направени сайтове и блогове и все си мислех: “Има още много, ама наистина много, какво да уча.” И в един момент успях да осъзная, че никога няма да знам всичко. Повярвайте трудно е за човек като мен да направи такова признание. И си зададох въпроса “Като никога няма да науча всичко значи ли, че няма никога да започна ?”  Да, никога няма да съм достатъчно подготвена, но май необходимостта да покажа и разкажа надделя, за което съм много благодарна и малко горда, че спечелих още една битка с егото си.

Мъдра сова
Мъдрата ми сова

При едно от първите пътувания в Украйна, това в Буковел, разхождайки се по местното пазарче едно симпатично създание привлече погледа ми и взаимно се избрахме.

Моята “Мъдра сова” сега ще ме съпътства навсякъде, защото е мъдра и сърцата.  

И накрая на моето излияние една молба, споделяйте, питайте, коментирайте, давайте ми обратна връзка какво ви харесва, какво ви дразни и какви градивни препоръки имате. Аз много ще се радвам на всяко споделено мнение 😉


Мария Йотова

Мария Йотова


Слънчевото ми дете, подело моя ентусиазъм и пише вече своите преживявания.


Илиан Йотов


Илиан Йотов


Зелените му очи са отражение на планините и затова е завеждащ секция “Планинска”


Венцислав Йотов

Техническата поддръжка, понякога е сложна, но не и за него ;-))


Ако искате  да се свържете с мен

за да споделите мнение, да се абонирате за месечният ми бюлетин  или просто да ми дадете обратна връзка моля попълнете полетата ;-))

    абониране