За мен

Радвам се, че четете това и съм благодарна, че сте тук. Имате една искрена и вдъхновяваща усмивка от мен ;-))

Още една благодарност към съдбата, че имам възможност да пътувам и да виждам, какво и как са сътворили хората, какво ги интересува и колко са различни или еднакви с нас.

Дълго време исках да направя тази стъпка да споделя в интернет пространството преживяванията си и чувствата, които изпитвам от всяко пътуване и среща с хора. Гледах хубави, разумни, красиви, популярни добре направени сайтове и блогове и все си мислех: „Има още много, ама наистина много, какво да уча.“ И в един момент успях да осъзная, че никога няма да знам всичко. Повярвайте трудно е за човек като мен да направи такова признание. И си зададох въпроса „Като никога няма да науча всичко значи ли, че няма никога да започна ?“  Да, никога няма да съм достатъчно подготвена, но май необходимостта да покажа и разкажа надделя, за което съм много благодарна и малко горда, че спечелих още една битка с егото си.

Мъдра сова
Мъдрата ми сова

При едно от последните си пътувания, това в Буковел,разхождайки се по местното пазарче едно симпатично създание привлече погледа ми и взаимно се избрахме.

Моята „Мъдра сова“ сега ще ме съпътства навсякъде, защото е мъдра и сърцата.  

 

И накрая на моето излияние една молба, споделяйте, питайте, коментирайте, давайте ми обратна връзка какво ви харесва, какво ви дразни и какви градивни препоръки имате. Аз много ще се радвам на всяко споделено мнение 😉


Ако искате  да се свържете с мен

за да споделите мнение, да се абонирате за месечният ми бюлетин  или просто да ми дадете обратна връзка моля попълнете полетата ;-))

    абониране

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.